Hållbar garderob Slow living

Capsule wardrobe – Linneskjortan

linneskjorta-sustainable-fashion-capsule-wardrobe

Idag tänkte jag att jag skulle visa ett par favoriter ur min vår/sommar-kapsel. Jag har en svaghet för linneskjortor, så i min garderob finns det både en vit (dessvärre missfärgad, så jag har den främst när jag är på odlingslotten) en randig och en mörkblå. Nångång tänker jag att jag ska utöka skjortgarderoben med en grå, men vi får se när det blir av. 

Linne är ett underbart material att ha en sommardag och en snygg skjorta tycker jag att en alltid känner sig välklädd i!

linneskjorta-sustainable-fashion-capsule-wardrobe

Vad har du för sommarfavoriter?

/Stella

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *