Privatpersoner

Jag hjälper privatpersoner
– att rensa och organisera i hemmet
– att investera i miljövänliga alternativ
Urval av uppdrag; 
Barnrum
Jag rensade och organiserade ett barnrum där ett syskonpar bor. Det fanns ett överflöd av leksaker och endast ett urval lektes med. Se mer här!
Lägenhetsfix
Kunden flyttade till en ny lägenhet och behövde hjälp med det sista fixet – det som gör en lägenhet till ett hem. Jag hängde tavlor, speglar, planerade en hall med förvaring samt planerat balkongen. En stor önskan om att hitta saker på second hand fanns. Se mer här!
Vindsförråd
Ett typsikt vindsförråd där allt bara slängts in huller om buller behövdes rensas och sorteras upp.  Urvuxna barnkläder och leksaker sorterades ut och lämnades till loppis.
Förslag på uppdrag du kan anlita mig för:
– Utrensning av barnrum; sortera leksaker, kläder, ordna med förvaring,
– Balkongfix: behöver din balkong ett lyft för våren/sommaren? Eller kanske har du en inglasad balkong du skulle vilja nyttja bättre under hösten/vintern?
– Miljövänligare val. Väntar du barn? Vill ni plastbanta köket? Växer barnen och behöver nya kläder och leksaker? Utifrån ert behov hjälper jag till med planering, inköp och iordningställande.
Upplägg:
Börja med att kort berätta om vad du vill ha hjälp med i ett mail, bifoga gärna nån bild eller två. Vi ses för ett första möte där du/ni beskriver vad ni önskar att ha hjälp med och sedan får ni ett mail med mitt förslag. Beroende på uppdrag kommer vi sedan överens om när och hur jag ska komma. Är det ett rensningsjobb tex kan jag komma dagtid. Jag kastar såklart inget men det är bra om ni har förberett med kassar till sådant som kan slängas/skänkas etc. Dessa ställer jag undan och sedan är det upp till er vad ni ska göra med det. Till ett inredningsjobb kan det ta lite längre ifall det är något som måste beställas eller så.
Uppdrag kostar olika beroende på tid, efter vårt första möte får ni en offert. Första mötet är naturligtvis kostnadsfritt.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave