Företag

MILJÖVÄNLIGA LÖSNINGAR

Vill din arbetsplats bli mer miljövänlig men det saknas tid och kunskap? I allt från kontorspapper, pennor men även produkter till badrum och kök samt förslag för bättre möjligheter till återvinning. Då kan jag hjälpa er!

Uppläggen varierar utifrån ditt företags behov.
Pris från 2400kr
WORKSHOPS/FÖRELÄSNINGAR

NYHET! – 10 steg till ett att leva mer miljövänligt 30min

Från hösten 2018 erbjuder jag en kortare föreläsning för din arbetsplats! En lagom lång föreläsning som inspirerar och motiverar till ett miljövänligare vardagsliv.

3400kr

Teambuilding föreläsning 45 min

Inled hösten med att tillsammans sätta gemensamma miljömål för kontoret. Tillsammans kommer vi fram till ett antal olik miljömål ni som grupp ska nå och hur ni ska göra det. Vi har en tävling och ni får flera miljötips att ta med er i vardagslivet.

3900kr

Zero waste föreläsning/workshop 1.5h

Vad betyder zero waste och hur tillämpar en det i vardagen?  Hur kan vi minimera vårt avfall och på vilket sätt? Under föreläsningen går jag igenom zero waste-pyramiden och sedan gör vi två olika diskussionsövningar tillsammans.

Föreläsningen/workshopen skapar lätt diskussioner om olika miljöproblem och vilka val vi egentligen gör, samt uppmuntrar till kreativitet och nytänkande.

5500kr

En egen just för din arbetsplats – har ni specifika önskemål? En halv-/heldag att fylla? Jag kan komma och hålla en föreläsning/workshop just för din arbetsplats. Vi bollar ideér och jag kommer med olika förslag och upplägg. 

Ex på ämnen jag gärna föreläser om;  zero waste, hållbarhet hemma/i vardagslivet, capsule wardrobe, slow living

pris från 5900kr 

Alla priser är exkl moms.

Bland tidigare kunder finns:

Föreningen pyssel och samtal, Gästrike återvinnare, Emmaus Stockholm, Schysst Jul Uppsala