Om mig

jessica-ullstrom-bondens-marknad-gavle
foto: Jessica Ullström

Hej!

Jag är en 36-årig Stockholmare som efter år både här och där tröttnade på hetsigt stadsliv och flyttade till.. Gävle! Här försöker jag leva som jag lär, lägger min tid på det jag tycker är viktigt i livet och hänger med min snart 7-åring.

Vad är då det viktiga i livet? För mig blev det väldigt tydligt när jag för snart 4 år sedan bodde i Stockholm, där jag la väldigt mycket tid på att pendla till/från jobbet, stressade för att hinna med tunnelbanan och jämt kände att dagarna bestod av jobb, resa och stressa till förskolan och stressa med maten för att sedan natta barn och… ja sen då? Jag har en fantastisk liten unge som jag knappt ser röken av, och då lämnade jag ändå jobbet kl 16. Nej, det här höll inte och det var inte så jag ville leva mitt liv. Efter att ha bott utomlands i flera år och i ett par andra städer i Sverige, var jag inte främmande för att flytta för att få det liv jag ville ha.

Efter lite olika turer fram och tillbaka landade alltså mitt val på Gävle. Det var inte slumpen som avgjorde, men att solen glittrade i Gavleån den dagen jag bestämde mig gjorde inte valet svårare ; )

Här i Gävle har jag möjligheten att få se mitt företag växa och ta det i den riktningen jag önskar. Vi drömmer om en egen trädgård och ett lagom slitet hus att greja med och under tiden vi jobbar mot det målet trivs vi bra i vår lägenhet och med vår odlingslott som ger utrymme för lite av det livet vi planerar för.

Ibland måste en våga för att vinna och den här resan är ett tydligt tecken på det. 

SaveSave