Föreläsningar

 
 
MILJÖVÄNLIGA LÖSNINGAR
 

Vill din arbetsplats bli mer miljövänlig men det saknas tid och kunskap? I allt från kontorspapper, pennor men även produkter till badrum och kök samt förslag för bättre möjligheter till återvinning. Då kan jag hjälpa er!

Uppläggen varierar utifrån ditt företags behov.
Pris från 7500kr
 
 
 
WORKSHOPS/FÖRELÄSNINGAR
 

10 steg till ett att leva mer miljövänligt 30 min

En lagom lång föreläsning som inspirerar och motiverar till ett miljövänligare vardagsliv. Passar perfekt på en lunch/kafferast.

7500 kr

Teambuilding föreläsning 1.5 h

Inled hösten med att tillsammans sätta gemensamma miljömål för kontoret. Tillsammans kommer vi fram till ett antal olika miljömål ni som grupp ska nå och hur ni ska göra det. Vi har en tävling och ni får flera miljötips att ta med er i vardagslivet.

14 000 kr

Zero waste föreläsning/workshop 1.5 h

Vad betyder zero waste och hur tillämpar en det i vardagen?  Hur kan vi minimera vårt avfall och på vilket sätt? Under föreläsningen går jag igenom zero waste-pyramiden och sedan gör vi två olika diskussionsövningar tillsammans.

Föreläsningen/workshopen skapar lätt diskussioner om olika miljöproblem och vilka val vi egentligen gör, samt uppmuntrar till kreativitet och nytänkande.

12 500kr

En egen just för din arbetsplats – har ni specifika önskemål? En halv-/heldag att fylla? Jag kan komma och hålla en föreläsning/workshop just för din arbetsplats. Vi bollar ideér och jag kommer med olika förslag och upplägg. 

Ex på ämnen jag gärna föreläser om;  zero waste, hållbarhet hemma/i vardagslivet, capsule wardrobe, slow living

pris från 14000kr 

Alla priser är exkl moms.

TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

Föreningen pyssel och samtal, Gästrike återvinnare, Emmaus Stockholm, Schysst Jul Uppsala, Sweco, Hållbart näringsliv Gävle

SAGT OM MIG

Vi på Emmaus Stockholm anlitade Stella Hildebrandt som föreläsare under vår kampanj #Cirkulärjul. Stella föreläste om vikten av återanvändning, gav praktiska tips på hur en skapar en hållbar garderob och höll i en interaktiv workshop. Vi är mycket nöjda med Stellas insats och den kompetens hon delade med oss. Föredraget inspirerade flera av deltagarna till att bli mer medvetna konsumenter.

/Caroline Nord, kommunikationsansvarig, Emmaus Stockholm