Hållbara strategier och konsult sociala medier

social-media-konsult

Jag hjälper dig att skapa en hållbar strategi för att bygga ett långsiktigt starkt varumärke.

Tillsammans tar vi fram ett upplägg som passar dina och ditt företags behov. Jag hjälper dig framåt så du känner dig trygg men kan även hjälpa till att skapa digitalt material åt ert företag.

Är du osäker på hur ert behov ser ut? Oroa dig inte, vi löser det. Innan vi börjar arbeta tillsammans har jag alltid en 30-minuters konsultation där vi pratar om era behov. Känns det bra går jag vidare och skapar en plan för ert företag och tillsammans skapar vi ett upplägg som på bästa möjliga sätt hjälper ert varumärke vidare och effektiviserar ert arbete med sociala medier.

Vi utgår ifrån dina behov och bygger upp din strategi. Jobbar med upplägg, vad ditt mål är och för vem. 

Efter har du en tydlig plan för ditt fortsatta arbete.

Mina paket

Jag erbjuder fyra olika paket varav ett är en löpande tjänst. Läs mer om dem nedan. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig! Alla priser är ex moms.

Basic

  • Plan för din strategi
  • Hur du batch workar
  • Vilka bilder/vilka inte
  • Personlig/privat

3400:- /4h

dospace-kontor-gavle

Premium

Innehåller allt ovan men vi går även mer ner på djupet, jag hjälper dig även med vissa färdiga mallar du kan använda med citat från kunder eller dylikt. Vi har även gjort en årsplan.

5950:- /7h

Löpande

Vill du hellre ha en löpande tjänst? Vi utgår från det lilla paketet men varje månad utvecklar vi, reflekterar tillsammans och tar hela tiden arbetet framåt. Du kan även få hjälp med specifika upplägg som julkampanjer etc.

Från 3400kr/mån

nature

Fotopaket

Vill du även ha hjälp med bilder? I så fall kan jag komma till din arbetsplats eller så ses vi ute eller på mitt kontor och fotar. Du får en bildbank som du kan använda.

Offert

Tidigare kunder

quote

kommer snart

FAQ

Vad kan du hjälpa mig med?

Jag hjälper dig med att skapa en hållbar strategi för dina digitala kanaler. Utifrån dina förutsättningar och behov bygger vi en plan för att du på bästa och effektivaste sätt ska växa ditt företags synlighet.

Vad binder jag upp mig med?

Lilla och stora paketet kommer inte med någon bindningstid. Vill du lägga till kan du antingen fortsätta med att anlita mig löpande på månadsbasis eller per timme. Den löpande tjänsten har en månads uppsägningstid och ska avslutas innan månadens slut. Detta är för att jag löpande jobbar med ditt/dina konton och arbetet inte ska gå förlorat.

Hur kan jag betala?

Jag fakturerar dig när du har bestämt dig för vad du vill gå vidare med. Du har 30 dagar på dig att betala. Konsultationen har ingen bindningstid men har du bokat ett paket och jag börjat jobba med det är det bindande.

Jag vill gärna boka dig, hur går jag tillväga?

Klicka på knappen så får du upp en mailruta, jag återkommer snarast!