Mål och strategi – workshop

Mål och strategi – workshop

Är du företagare som känner att du fastnat i hur du vill ta dig vidare? Har du tänkt på målsättning men känner att det är svårt att veta hur du ska gå tillväga? Vill du att ditt företag ska växa men du vet inte hur? I så fall är den här workshop-serien för dig. Mål och strategi är en workshop-serie där vi träffas fyra gånger per år och jobbar med ditt företags mål. Vi bygger realistiska och hållbara mål som du sedan arbetar med. En gång per månad har vi avstämning för att se så att du håller rätt kurs.

Workshopen går att gå som enskild företagare eller fler företagare i grupp. Befinner ni er i Gävle kan ni komma till mig eller så kommer jag till er. Bor vi långt från varandra går det utmärkt att hålla den digitalt. Är ni en grupp på max 6 personer håller vi den på en halvdag per tillfälle. Workshopen kan starta vilken tid på året som helst, vi jobbar utifrån där just du befinner dig.

Pris från 4000 ex moms per person/år

Sagt om workshopen

Så bra att få sätta sig ner med frågor om sitt företags mål, fundera över vad som behöver förändras, sätta ord på hur jag vill att mitt företag ska se ut och förändras samt vad som är viktigt för mig att lägga min tid på. En toppenbra workshop med ett genomtänkt och givande upplägg.
– Elina Dahl, Elina Dahl Design

Det är viktigt att reflektera över sitt företagande och hitta nya vinklar. Det är lätt att köra fast när man är själv i sitt bolag. Stellas workshop ger en alltid det en behöver för att komma vidare, utvärdera och sätta mål för sitt bolag. Rekommenderas varmt!
– Annika Winterros, PTgymmet

Som ensam i sitt företag är det lätt att köra fast, bara köra på eller köra fel. Stellas workshop ger dig tydliga ramar för att sätta tydliga mål med din verksamhet. En workshop som ger dig både handfast guidning och inspiration mot SMARTa mål. Gör den tillsammans med andra småföretagare för extra inspiration och stöd!
– Carolin Forsberg, Photographs by Carolin

Om mig

Att sätta mål, planera och skriva listor har alltid varit min grej och att få hjälpa andra företagare med att utveckla sina företag, sätta mål, bolla och fundera och vara med att fira när målen är nådda – eller att tänka om och reflektera över varför det blev som det blev är för mig magiskt att få vara med på. Energin och peppen som kommer under en workshop och att få vara del av andra företagares tankar och drömmar är inget annat är ljuvligt och energigivande. Jag älskar att hjälpa företag växa, på ett hållbart och verklighetsförankrat sätt.

Har du frågor om workshopen eller är nyfiken på att veta mer? Maila mig så tar vi det därifrån.