Slow living

Just nu

Det känns lite som att jag tjatar varje måndag om att veckorna går så fort, men det gör de verkligen! I helgen hade vi kurs – sy vinters ytterkläder i ull – och det var så roligt! Jag gillar verkligen att ha kurs men på söndagen när den sista syentusiasten hade gått hem och vi hade städat ur gick luften nästan ur mig. Det går att ha mycket att göra, men det är livsviktigt med återhämtning annars är det kört. Orden ekar i mig med jämna mellanrum men dessvärre är jag rätt dålig på det. Jag gillar att ha saker att göra och blir lätt rastlös.

fall-2018-plants-eco-living

Men mitt jobb innefattar tack och lov väldigt många delar och även om det faktiskt är jobb att göra en ny affisch för årets sista kurser så tycker jag det bara är mysigt att klippa och klistra på soffan med fint sällskap i form av både kär vän och kärt vin, hehe.. fall-2018-plants-eco-living

Något annat som upptagit en rätt stor del av min tankeverksamhet den här hösten är att vi ska flytta! Nu när papperna är påskrivna och flyttdatum bestämt känns det superkul! Tur att vi lever så pass avskalat och minimalistiskt som vi ändå gör, för jag räknar med att själva flyttpackandet tar max en kväll.

Det var en liten uppdatering om livet från mitt håll, hur ser ditt ut?

5 thoughts on “Just nu”

    1. Det var superkul! åh det är lite olika,men en 2-3 kvällskurser per termin och sen några helgkurser på det.

  1. Så roligt att du håller i kurser! Gör du det via något Studieförbund? Jag är nyfiken eftersom jag även arbetar på Medborgarskolan =)
    Jag behöver också bli bättre på återhämtning och går en kombinerad utbildning just nu för att bli bättre på att investera tid och energi i mig själv. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.