Hållbarhet

För mycket saker?

Känns det här vindförrådet igen?  Eller ja, kanske inte just det här då, men bilden av att allt bara är inkastat och utan någon som helst ordning och när du står där kvällen innan lucia och sliter ditt hår. Eller om du varje helg tänker ”åh jag måste fixa vindsförrådet, snart är det loppis och finns grillen kvar och var är alla sommarkläderna?”. Känns det övermäktigt? Som ett stort projekt du varken har tid eller lust med. Lugn, bara lugn. Det är exakt sånt här jag kan hjälpa dig med.Jag tar mig an små och stora projekt, kontakta mig så kommer vi fram till just din lösning!

1 thought on “För mycket saker?”

  1. Hej ! Det står ju på latin tror jag?
    Hur kan jag få det till svenska ?
    Med vänlig hälsning, Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.