Självhushåll

Självhushållning

En av anledningarna till att vi flyttade från Stockholm var för att jag ville få möjligheter till att odla. Nu bor vi i lägenhet inne i stan men hade tur att få en odlingslott en bit utanför stan. Den är 100m2 stor och består fortfarande till större delen av kirskål men förra hösten drog vi upp några minimorötter, en hel del rädisor, ett par kilo potatis samt att vi har turen att ha både rabarber och svarta vinbär. I år har jag rätt stora, men ändå realistiska (hoppas jag!) förhoppningar.

I år tänker jag så en herrans massa morötter, lök, gröna bönor, spenat och så hoppas jag på att våra jordgubbsplantor växer sig stora. Jag längtar verkligen tills jorden börjar tina och det går att sticka ner spadar igen. Tills dess får jag bara planera och beställa fröer..

Odlar du i år? Vad har du tänkt så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.