Ett hållbart liv Hemma hos oss

Städa som om du skulle flytta

Vi trivs väldigt bra i vår lägenhet, men ibland drömmer jag om både fler rum, fler kvadratmetrar men kanske framförallt fler fönster att fylla med växter, hehe. När ett sånt ryck kommer letar jag lägenheter men det slutar med att jag känner mig tillfreds med våra trägolv, diskmaskin och närheten till allt. Men, i samma veva är jag ändå i nåt slags förändringsbehov vilket kan medföra att det sker lite förändringar här hemma. Ibland är det en extra utrensning, vilket jag tycker kan bli lättare och en tänker “skulle det här få följa med till ett nytt hem?” men kanske allra mest “är den här grejen värd att packa ner, ta plats i en flyttkartong, som kostar pengar att bli buren från ett ställe till nästa för att sen packas upp igen?”. Då är det lätt att rensa ut sentimentala lakan och gamla barnteckningar.

Nu senast blev det ommöblering av barnrummet och lite omflyttning av konstverken på tavellisten ovanför soffan. Små förändringar men tillräckligt stora för att vi ska stanna ännu lite längre…Så nästa gång du längtar efter en förändring hemma, städa som om du skulle flytta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.