Hemma hos oss I mitt skafferi

Blåbärsglass och solsken

De senaste veckorna har jag jobbat lite för mycket. Det är roligt, men det har varit kurser och möten och workshops och inte så mycket tid till att bara slappa. Hänga med lill-kotten och äta glass. Följa med i livets små och stora funderingar.

Men så idag, det var absolut inget alls som stod på schemat efter föras-hämtning, så jag passade på att cykla dit lite tidigare. Tanken var att vi skulle fixa solbrillor, men efter en mycket kort överläggning önskades det blåbärsglass på takterassen istället. Behöver jag ens säga att jag var lättövertalad?

Där i solen satt vi och pratade om stort och smått, jämförde vem som hade mest kvar och pratade om dagen.

Glassen då? Mixa en stor del av förra årets blåbär med en näve svarta vinbär och en dl vatten kanske, häll upp i glassformar och njut när solen står högt och dagen varit lång.

 

/Stella

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.