Hållbarhet Självhushåll Zero waste

100 days of sustainable living – halvtid!

Följer du mig på instagram har du säkert lagt märke till mina 100 days of sustainable living. Det är ett kreativt projekt som drar igång i april varje år och som uppmuntrar till kontinuerlig kreativitet. Jag tycker att projektet har varit både lätt och svårt. Det är inte svårt att komma på 100 olika hållbara saker, men sen ska det gärna komma med en bra bild (eftersom det delas på instagram) och så vill jag ha en viss förändring i det hela. Jag tänkte sammafatta lite om vad jag har gått igenom de första 50 dagarna! 

Det har varit fashion revolution week, vilket jag skrev lite mer om här. Jag har delat bilder som uppmuntrar till att fika med en kär vän, att frysa ner kaffeslattar till isbitar, att odla i fönstret, att använda tygkassar, att grodda frön och frysa in bananer till smoothies/nice cream. Det har också varit second hand shopping och vinterförvaring. Kort sagt, en salig blandning! Följ mig gärna på instagram för att ta del av de nästa 50 tipsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.