Hållbarhet Slow living

Sammanfattning – Juni

Juni flög verkligen förbi! Jag tänkte sammanfatta månaden lite med vad jag gjorde och så.

Vi spenderade en del tid på odlingslotten, väntade på regn och grävde och vände bort kirskål.

growing-selfsufficient-harvest-odla-linda-dahlqvist
Foto: Linda Dahlqvist

Det blev halvtid på 100 days of sustainable living-utmaningen. Det är roligt, pyssligt och lite klurigt. Ibland får jag en jättebra idé bara för att se att jag redan har använt den. När de 100 dagarna är över kommer jag släppa en snygg pdf med alla tipsen! Lite så här har det sett ut under juni…

instagram-hildebrandt-sustainable-living-100daysofsustainableliving
100 days of sustainable living på instagram

Jag har skrivit om matplanering, att ta tåget, slå in pizza i en bees wrap, byta sticklingar med varandra, sugrör i rostfritt stål och potatis på lösvikt. Hann även med ett inlägg om fläderblomssaft.

Jag har bloggat om jobb jag börjat med, shampotvål och lupiner. Omdiskuterat ogräs!

stockholm-monteliusvagen-sodermalm-hildebrandt-sustainable-living
Kära hemstad!

Nu är det juli och jag jobbar några dagar till. Min lille kotte är bortrest med pappan så jag passar på att jobba långa dagar, dricka vin (och jobba…) med kompisar på kvällarna. Spenderar lite tid med att glo ut genom fönstret, tänka färdigt långa tankar, sortera udda strumpor och sakna den lille ungen. Nästa vecka åker jag till Stockholm och tänkte sen ta lite ledigt. Känns märkligt och väldigt skönt. Nu – kaffe!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.