Hållbarhet Hållbart företagande slow fashion

Klädbytar-AW

I fredags ordnade vi klädbytar-AW, det var fjärde (!) klädbytareventet och det andra med AW. Ett sånt himla härligt koncept tycker jag att vi har fått till och ett roligt sätt att lära känna nya människor här i Gävle. Ja, förutom alla de uppenbara fördelarna då som att rensa i garderoben och på ett väldigt miljövänligt sätt få lite uppdatering i garderoben.

clothes-slow-fashion

Jag hade tidigare i veckan tagit ner alla höst-/vinterkläder från vinden så jag var väl förberedd med ett par plagg att lämna in. Jag hade dock inte tänkt att jag skulle gå hem med något men när kvällen var slut och det var mer höstvindar än sommarbris som blåste var det väldigt skönt att det fanns en luvtröja som ingen ville ta med sig hem.. Kanske inget plagg jag skulle gå med jämnt, men jag tror den kan vara mysig att ha på jobbet.

Har du varit på någon klädbytardag? Jag var på ett liknande event i vintras och lyckades byta till mig en underbar klippanfilt, ett av mina absolut bästa kap!

 

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

2 thoughts on “Klädbytar-AW”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.