slow fashion

Fall 10 x 10 update!

Idag är 10 x 10 utmaningen över, jag hade tänkt lägga upp bilder på stories varje dag men hey, ibland händer livet. Jag hade i alla fall turen att min fina vän tillika proffsfotograf Jessica kunde ta tjusiga bilder på mina outfits.  jessica-ullstrom-stillsam-design

Jag har en liten capsule wardrobe redan från början men det var både väldigt lätt men också lite svårt med en 10 x 10 utmaning. Lätt för att det inte fanns några tvivel på vad jag skulle ha på mig men svårt när jag lyckades missa att boka tvättid och det inte fanns något rent alls av det jag hade planerat. jessica-ullstrom-stillsam-design

Plaggmässigt som i vad jag hade valt och vilken blandning av saker är jag nöjd med. Det finns utrymme för förändringar! Jag hade gärna bytt ett par skor mot en till topp och jag hade kanske valt tre favoriter istället för två favoriter och en jag vill kolla läget på. jessica-ullstrom-stillsam-design Kashmir alltså, så jävla gosigt!jessica-ullstrom-stillsam-design

Den här klänningen är min favorit, jag gillar den så mycket att jag håller på att sy en exakt kopia av den men i ull – hej vintern är räddad! Den köpte jag när jag precis hade fött barn, dvs 5(!) år sen. Den vita t-shirten köpte jag på salvation army i våras i Chicago för kanske 5 dollar. Min bästa t-shirt!jessica-ullstrom-stillsam-design

Om bilderna:

Jessica Ullström har tagit alla bilderna. Hon är en dröm att jobba med. Lugnet själv men med tydliga direktiv. Jag är då rakt inte mitt mest naturliga framför kameran men med Jessica bakom den känns det tryggt och väldigt roligt att få leva ut eventuella modelldrömmar. (Jag har inga. Är djupt imponerad av alla modebloggare och beundrar hur naturliga de ser ut). jessica-ullstrom-stillsam-design

Om du bor i Gävle-krokarna och vill ha fina bilder på dig/dina barn kan jag inte rekommendera henne varmt nog. Kolla in hennes hemsida, blogg och instagram.

jessica-ullstrom-stillsam-designInför vintern vill jag köra en igen, då blir det stories och jag hoppas du vill haka på! Första 10 dagarna i november, då kör vi!

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

1 thought on “Fall 10 x 10 update!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.