5 snabba! Slow living

Höstpepp och höstdepp

På samma sätt som jag tycker att hösten kommer full med pepp och inspiration och drömmar, nystart och omstart, nya idéer och saker att förverkliga kommer den för mig lite som…en smäll. Hösten är en av mina bästa tider och jag gillar allt den medför men tiden mellan sommaren faktiskt är slut och det är höstrusk är nog den jobbigaste tiden på året.

Jag har som säkert många andra svårt för mörkret. Förra året var vi i USA på senhösten och när vi kom tillbaka jetlaggade och snurriga kunde jag för allt i världen inte komma ut innan det var ljust ute, vilket resulterade i att jag nog aldrig lämnade före kl 9. Tack och lov att jag inte har någon chef..

fall-uppsala-botaniska-tradgarden-garden

Jag tycker dock att jag har mer koll på hur jag ska jobba med det och inte mot det.  Så nu när den jobbigaste tiden (för mig!) är över planerar jag följande för att mota bort lite av den tyngsta känslan:

1. Börja knapra både d-vitamin, magnesium och järn.
2. Träääna. Inte mycket och inte galet men de där dagarna när jag får in en löptur efter lämning är så himla mycket skönare än de andra. Längre yogapass på kvällen tänker jag också kommer vara en skön grej.
3. Ut på lunchen! Ja det kommer garanterat att vara motigt att klä på sig allt för att gå en sväng men jag tänker att det kommer att ge väldigt mycket. Sällskap behövs, i form av vän eller pod. Eller bara tystnad.
4. Sova! Lägga mig i tid och vakna i tid!
5. Sen såklart bra kläder, det gör banne mig så mycket. Ullunderställ och gosiga ulltröjor! Häromdagen hade jag premiär på min gröna tröja och den var så skön och snygg så helt plötsligt såg jag nästan fram emot kallare väder…

Hur mår du på hösten?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

1 thought on “Höstpepp och höstdepp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.