Hemma hos oss Q&A

Q&A: Barnrum / vad jag har under sängen

Jag fick en önskan om att se vad som finns under min säng och ja, där finns ett helt barnrum! Här inne bor min snart 5-åring.

Det finns plats för en ordentlig säng där vi båda får plats när det ska läsas godnattsaga,

Barnrum-small-living-minimalism

en liten byrå full med lego, ett bord ärvt av storkusinerna och en liten stol som min farmor ropade in på auktion åt mig när jag var liten. <3

Barnrum-small-living-minimalism

I hyllan ryms legobyggen, böcker och annat viktigt. Typ en stensamling och en radda bilar.

Barnrum-small-living-minimalism Böckerna brukar jag gå igenom med jämna mellanrum och sortera ut. Nu är de flesta rätt vällästa, men det brukar en tur till bibblan råda bot på.

Barnrum-small-living-minimalism

Barnrum-small-living-minimalism

Gosedjuren!

Barnrum-small-living-minimalism

Ytan är 2×1.4m och även om det inte är stort funkar det fint. En egen säng, plats för skatter och en vrå att få vara själv i. Just nu tycker jag inte att det finns ett behov av ett större rum (med fönster och dörr 😉 vi hänger gärna nära varandra när vi är hemma. Jag har rätt bra tålamod med stora legobyggen över hela vardagsrumsgolvet eller pärlplattebyggande vid matbordet under helgerna, men på söndagen så vill jag ha undan allt för på vardagskvällarna är det mycket ändå utan att behöva kliva på lego eller städa matbordet.

I garderoben ryms förutom hängande kläder även ett golvpussel, pusselbilbana och lincoln logs. Allt som allt en mysig vrå om jag får säga det själv. Dock rätt mörk i dagsljus därav kass fotokvalitet…

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.