Slow living

Höstlistan!

Gillar ju listor! Jag hittade den hos Sandra.

Hur känner du inför hösten 2018?
Som att jag har väldigt mycket roligt framför mig och att det är mycket som faller på plats. Våren var så.jäkla.tung och nu känns det som att det lättat. Jag har också lagt mycket tid på att utvärdera förra hösten och vintern och att få implementera de förändringar jag behöver känns fint.

Yrkesmässigt:
Jag har många kurser i höst och workshops vilket är SÅ kul. Speciellt eftersom flera redan är fullbokade. Jag har föreläsningar inplanerade och samtidigt som jag vill boka in en massa andra saker vill jag helst hålla kvällar och helger öppna. Förra hösten var jag så vansinnigt slut att jag var helt håglös när jag åkte hem över jul. Inte kul.

Privat:
Veckorna är rätt välfyllda. Jag försöker prioritera rätt men den här hösten är intensiv. Det är jobb och föreningsmöten och styrelsemöten och skolval och kurser och så har jag tänkt läsa en egen kurs på högskolan. Ja jag saknar då inte saker att göra direkt.. Men allt är roligt och lärorikt! Jag fokuserar mycket på återhämtning och att ha fler oplanerade helger än planerade. vandring-skogen-jessica-ullstrom

Foto: Jessica Ullström

Vad är dina planer?
Att landa mer i mitt företagande, att njuta av hösten och vara ute mycket. Att springa mer och mer. Att bli bättre på att inte jobba på kvällarna!

Vad är ditt favorit-te?
Jag gillar inte te.. Men dricker jag te (vilket ändå händer ibland på hösten) blir det earl grey eller ett grönt. Honung och citron i är ett måste. honung-sjalvhushall-egenodlad-honey

Finaste presenten – egenslungad honung! <3


Snyggaste höstaccessoaren?
Vadsomhelst i ull och rosiga kinder.

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Mörkret! Utan tvekan. Kyla går att klä sig för (hej jag älskar ull!) men mörkret slår rätt hårt. I år är min taktik att lämna/hämta när det är ljust ute för att slippa vara ute i mörkret alls. Det betyder väl i så fall superkorta förskoledagar men låt så vara.

Top 3 godast höstmat?
Soppa, krämiga pastarätter och nybakt bröd.

En utflykt du vill göra i höst?
Jag vill mer till skogen! En av fördelarna med att bo här i Gävle tycker jag är att skogen finns så nära.

En restaurang som är extra mysig på hösten?
Alltså jag går helst inte ut haha men Bite i Chicago är min favoritrestaurang.

En bok du vill läsa i höst?
Åh jag har en massa böcker jag vill läsa! Hjärnstark, fem gånger mer kärlek, framgångsboken, flera odlingsböcker men så ska jag även läsa en kurs på högskolan i höst så där blir det mycket läsa!

hjarnstark-foster-spenat-books-reading-fall

Någonting du ser fram emot extra mycket just nu?
JA. Men mer om det en annan dag.

Hur ser din höst ut?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

2 thoughts on “Höstlistan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.