Hållbarhet slow fashion

Skovård

Jag gillar kvalité och hållbara grejer. Skor tillexempel har jag höga krav på. De ska vara schysst tillverkade, av bra material, hålla länge, vara bekväma och ja, snygga då. Passa till det mesta.kavat-bobux-skovard-shoes-fall-boots

Både för mig och kotten, men barn växer som bekant snabbare än kirskål så där lägger jag till bra andrahandsvärde. Mina kavat-kängor hade jag turen att hitta på en pop up de hade för några år sen i närheten av mitt gamla jobb. Det var mest sandaler och små barnskor men så stod de bara där i min storlek och ett par i typ 42. Jag älskar de kängorna! Med en ullstrumpa i har de hållit mig varm och torr om fötterna i sisådär 6 månader om året.

Bobuxen gillas varmt här hemma också. Lätta och smidiga. Jag tycker att det är så himla värt att köpa bra skor, kläder kan jag köpa för 10 spänn på loppis men skor vill jag gärna lägga lite extra krut på, men då ska de också få den kärlek de förtjänar. Ett par gånger per säsong skrubbas de och smörjs in. Just nu har jag Kavats egna eko-vax, men när det är slut vill jag testa det här som jag hört mycket gott om!

kavat-bobux-skovard-shoes-fall-boots

Tidigare i somras utökades skogarderoben med ett par sandaler. Jag har nog gått med dem nästan varje dag sen jag fick hem dem och de är supersköna och sitter bra på foten. Stilen är kanske lite för mycket morfar möter småbarn, men ändå gulliga. Hur tänker du kring skor?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

2 thoughts on “Skovård”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.