Hållbart företagande Second hand

Återbruksfesten!

För ett par veckor sen frågade min vän tillika delägare i det fantastiska företaget/webbshoppen Trettiosjugrader mig om jag ville hänga med dom på Återbruksfesten i Falun. Klart jag ville det!

aterbruksfesten-falun-retro-trettiosjugrader
Sjukt mysigt ställe att hänga på!

Återbruksfesten hölls för fjärde året i rad i magasinet i Falun där det en gång i tiden stod tåg. Maffig lokal som inspirerade till väldigt mycket. Trettiosjugrader startades av Jenny och Malin för drygt två år sen. Förutom att inspirera till att välja ett liv bortom ekorrhjulet driver de även en snäll webshop där hela 20% går till Stand with Syria. Gott som gör gott, helt enkelt. I webshoppen säljs noga utvalda produkter från främst lokala hantverkare. aterbruksfesten-falun-retro-trettiosjugrader

Återbruksfesten var ett väldigt mysigt event, där det fanns förutom försäljning även en klädbytarhörna, julpyssel att göra samt att du kunde få testa att göra egna bivaxdukar. Jag som har gjort några hundra blev ändå väldigt sugen, men jag hade fullt upp med annat så jag får väl göra själv hemma. aterbruksfesten-falun-retro

aterbruksfesten-falun-retro-trettiosjugrader
Suddig bilbild men ändå vackert.

2 thoughts on “Återbruksfesten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.