5 snabba!

Novembers fem bästa

November rasade förbi. Hela det här året har gått så sabla fort att jag inte fattar vad som hänt. 

 I november hände mycket, mina favoriter kommer här:

  1. Flyttlasset gick! Sista veckorna tyckte jag som vän av ordning att det var lite jobbigt att bo bland kartonger och oreda men till sist kom morgonen då flyttfirman kom och körde bort allt vi äger till våra nya ljuvliga 74m2.
  2. Handkraft kvinnokraft – årets första julmarknad är magisk. Folk stod i kö i en timme (!) för att få komma in. Att folk är så pepp på att få komma (och handla) att de står så länge är så jäkla fint.
  3. Att bli bokad på en föreläsning i en butik där jag handlat halva mitt liv kändes sjukt stort.
  4. Återbruksfesten! Att få komma bort från stan en dag och göra något jobbrelaterat och roligt utan att behöva vara den som hade ansvar var annorlunda men väldigt fint. En bra dag med ljuvligt häng.
  5. Att det liksom bara…rullar på. Jobb, liv, barn, hem etc. Vardagen är väldigt underskattad!

 

Nu är det snart jul och jag ska ägna en del av dagen åt att planera 2019! Jag ser verkligen fram emot det nya året – vad har du för mål och drömmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.