Hållbarhet Slow living

Vecka 13

Det är något visst med måndagar. Efter en lugn och skön helg är jag oftast rätt redo att sätta igång igen. Efter en sjukt stressig höst och vinter har jag blivit mycket bättre på att faktiskt vila på kvällar och helger. Allt oftare lämnar jag papper och viktiga saker på jobbet och öppnar bara datorn för att kolla på någon serie eller så. Något av det bästa jag gjort är att stänga av ännu fler notifieringar och att kl 21:30 påminner telefonen mig om att det är dags att gå och lägga sig.

flowers-spring-krokus

Den här veckan väntar både möten, utbildningsstart och kurstart så det kändes extra viktigt med en lugn helg. Dessutom ska det plåtas här hemma och vi får lillasyster-besök!

Hur ser din vecka ut?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.