Hållbarhet Slow living

100 days of slow living

Idag drar the 100 day project igång igen, vilket är ett kreativt projekt som pågår i 100 dagar. Jag var med förra året och postade på instagram 100 days of sustainable living. Det var superkul, inspirerade, utmanande, lite jobbigt och väldigt givande.

ginger-ingefara-shot-lemons-zerowaste

Jag har tänkt fram och tillbaka flera vändor huruvida jag ska vara med i år igen men landade i att jag vill och efter lite hjälp från mina instagramföljare (TACK!) landade jag i det som var min första tanke – nämligen 100 days of slow living.

zero-waste-beauty-schampoo

Första dagen är idag, följ gärna min hashtag här!

Om du vill kolla in förra årets bilder hittar du dem här, jag har även planer på att sammanställa dem i en tjusig pdf – skulle det vara av intresse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.