5 snabba!

Mars fem bästa

Äntligen april! Mars gick fort, men det verkar alla månader göra…

Mina fem bästa under mars var:

  1. När sakers tillfälligheter gjorde så att jag fick två dagar barnfritt, styrde kosan från stan och fick umgås väldigt mycket med min kille <3
  2. Resan till stockholm! Det var så sjukt mysigt att få umgås med mina systrar och göra en massa fina secondhandfynd. Vi pratade högt och lågt, fikade finbullar och bara hängde.
  3. Tekniska museet! Det är ett supertips om du har barn i din närhet. Min kotte har varit där med både morföräldrar, mostrar och kusiner sen han var 2 och det är alltid en hit. I julas var vi där och då passade jag på att köpa ett årskort. Även om vi inte bor i Stockholm är vi där tillräckligt ofta och det är lätt att bara åka dit en em och leka loss några timmar. Slår vilket lekland som helst om du frågar mig.
  4. Min Sunday cardigan blev klar! Varm och gosig och alldeles perfekt nu under vårjackan.
  5. Alla steg jag tagit för att vidareutveckla mitt företagande! Jag har gått på roliga och svåra möten på Almi samt började en företagsutvecklingsutbildning förra veckan – allt superkul och peppigt och så svårt! Men jag är så sugen på förändring och utveckling så det känns verkligen bra!

Vad var bäst med mars hos dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.