Hållbart företagande Slow living

Sustainable living monthly

Förra veckan lanserades mitt nya månadsbrev! Det kommer ut en gång i månaden och är ett kortare magasin med tips och inspiration för ett hållbarare vardagsliv. Varje månad har ett tema och aprils är en hållbar påsk. Jag har länge velat göra något liknande men det tog ett tag innan jag kom på det rätta formatet så det känns superkul att dels ha kommit på hur jag vill att det ska se ut, men även såklart att jobba med det och sen få iväg det.

odla-urban-garden-tomater-sjalvforsorjande

Jag tipsar bland annat om hur du färgar ägg med sånt du har hemma, ger recept på en vegansk sill samt lite odlingstips.

Vill du också ha? Signa upp dig här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.