Slow living

Att välja sin tid

Som egenföretagare jobbar jag ibland lite oregelbundna tider och just nu går jag en utbildning på kvällstid samt håller kurs själv vissa kvällar. Det gör att tiden med min kotte förkortas drastiskt de kvällarna jag är borta.

tid-slow-living-lincoln-logs-leka

Därför känns det extra lyxigt att morgonen efter kunna välja att lämna senare och låta leken pågå länge. Jag hinner dricka morgonkaffe i lugn och ro och vi hinner prata om gårdagen och vad som händer under dagen.

För mig är det värt så himla mycket och jag känner att jag måste passa på nu, för i höst väntar skolplikt och snart nog är det mycket annat som är roligare än att bygga lego med mamma… <3

Hur ser dina mornar ut?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

ps2. om du råkar komma över lincoln logs som är en klassisk amerikansk leksak kan jag rekommendera det varmt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.