I mitt skafferi Zero waste

Brunch

Brunch är min absoluta favoritmåltid och jag gillar verkligen att sitta länge, länge och mumsa fluffiga french toasts, chilaquiles och flera koppar kaffe samtidigt som lite tidningsläsande eller stickande kan klämmas in. Förra helgen hade vi en bit bröd som var sådär lagom kul och vad passade då bättre än att göra french toast?

brunch-french-toast-apple-yolk

Ett av mina favoritställen att äta brunch på är Yolk och deras french toasts är supergoda. Brödet ska vara tjockt och fluffigt och så serveras de med granola, yoghurt, färsk frukt och såklart maple syrup. Min egna variant fick skivat äpple på sig och åts upp i ett nafs av samtliga!

Jag vispade ihop två ägg, 2 dl mjölk och 2 dl vetemjöl med en nypa salt och stekte i rikligt med smör. Det räckte till en stor och en liten person.

Är du en frukostperson? Vad äter du helst?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!


1 thought on “Brunch”

  1. Jag älskar frukost om jag får äta den sent i lugn och ro (vilket oftast inte är fallet med två småttingar, hehe). Jag är mycket för matiga, göttiga mackor med variationer av pålägg men älskar också french toast. Älskar dessutom att det är svinnsmart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.