5 snabba!

Junis fem bästa

Alltså vad hände? Haha så säger väl alla men oj vad juni rasade fram. Det har varit en fin men också väldigt känslomässig månad, mycket pga följande

1 Mitt lilla-stora barn har slutat förskolan! Jag hade en bebis och nu har jag snart ett skolbarn? Vad hände liksom? (livet!)

2 Midsommar som var alldeles lagom avslappnad och härlig. Jag är inte mycket för traditioner så vår picknick med vänner nära en lekpark var absolut toppen.

3 Vi är på en del husvisningar på helgerna och då kan en passa på att göra div andra utflykter och i början av juni svängde vi förbi Bergabackens pelargoner eller ja, min gudmor då. Jag bakade paj, vi klappade katter och drömde om milsvida utsikter.

4 De där dagarna när kotten var hos mormor och morfar i Stockholm och jag hade avslutning på företagsutbildningen jag gått den här våren. Hann också med en del uteserveringshängande, allmänt slappande och glassätande. Fint också sen att åka till Stockholm och hänga med föräldrar och systrar.

5 Våren har varit ganska rörig och det börjar äntligen kännas som att rörigheten har retts upp och är mer av en tydlig väg än bara snurrande.

Nu är det juli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.