slow fashion

Capsule wardrobe – höst

* Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet *

I helgen blåste höstvindarna svala genom fönstret och det blev tydligt att sommaren faktiskt är slut. In i det sista har jag gått barbent och i mina kära tofflor men till sist blev det lite för kallt om tårna, så nu erkänner jag mig besegrad och har ställt undan tofflorna och tagit fram mina kära sneakers. Men, det är inte bara skogarderoben som förändrats utan jag har även gjort iordning min höstkapsel.

Min höstkapsel är rätt liten, jag kör verkligen bara på favoriterna här. Jag är dessutom en människa som ganska lätt kan gå i samma kläder flera dagar på raken; är det bekvämt och jag känner mig snygg är jag nöjd.

capsule-wardrobe-hallbart-fashion-slow-sustainable

Färgskalan är som du ser rätt enkel vilket underlättar ännu mer. Jag har med två svarta t-shirts (som egentligen är tre) för det är typ det ultimata plagget eftersom det är både 1, snyggt och 2, passar till allt.

capsule-wardrobe-hallbart-fashion-slow-sustainable

Tre stickade tröjor i olika utförande, två hemstickade (!) och en svart enkel merinoullströja.

Vanligen har jag en vår/sommar och en höst/vinter men i år tänkte jag köra mer på en höst och sen en vinter. Vinterkapseln kommer inte att skilja sig så mycket från höstens, de varmaste tjocktröjorna kommer att läggas till och t-shirtsen kommer att bytas ut mot nån långärmad variant och lite tunna ulltröjor att ha. Några strumpbyxor i ull kommer också att läggas till.

Har du en kapselgarderob eller hur ser det ut hemma hos dig?

Om du vill läsa mina tidigare inlägg om kapselgarderob så finns alla inläggen samlade här!
Vill du ha hjälp med att komma igång med din egna? Jag har en föreläsning/workshop den 12/11 här i Gävle, men kan även komma hem till dig och hjälpa dig på plats. Är ni ett gäng som är sugna på samma sak kan jag planera en kväll för just er.

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.