5 snabba!

Augustis fem bästa

Redan i mitten av månaden visste jag vad som skulle (kunna) hamna på plats 1-5 på den här listan. Alltså som hade fyllt alla platser men mycket fint hände ändå under augusti så det får bara en plats men…

1 Jag sprang midnattsloppet! Jag som alltid sett mig själv som en rätt lat människa (när det kommer till träning!) sprang en mil på söders gator mitt i natten (jaja..) tillsammans med min storasyster och två kusiner. Jag ljuger om jag säger att det var kul, men känslan när jag sprang i mål är rätt svårslagen.

2 Med risk för skäll tyckte jag ärligt att det var mer än rätt skönt när höstterminen väl satte igång. Jag är en rutinmänniska och var pepp på att sätta igång igen!

3 Jag är ju verkligen ingen shoppare alls men det var stort att välja ut första skolryggan. Valet föll på en klassisk kånken i en snygg grön färg.

4 Höstens första kurs var med ett sånt jäkla härligt gäng! Kreativiteten, peppen och inspirationen bland kursdeltagarna var svårslagen.

5 Skördetid! Vi har skördat squash som vägde flera kilon, potatis, gallringsmorötter, tomater och bönor. SÅ underbart!

Nu är september här och det kommer att bli en intensiv månad med jobb, kurser och skola!

Hur var din månad?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.