Hållbarhet Hållbart företagande slow fashion

Fixa grejen // Wij Trädgårdar

foto Mikael Kalrot

I söndags höll jag en workshop i lappa/laga på Wij trädgårdar. Det var den regionala upptakten till sommarens kampanj fixa grejen som Naturskyddsföreningen har del i. Det var en jättefin dag och det var ett härligt och nyfiket gäng som kom och lärde sig laga jeans, pratade material och diskuterade kläder och textilbranchen. Just klädindustrin och hur kläder konsumeras är något jag verkligen kan prata mycket och länge om och jag får rätt ofta lägg band på mig för jag blir så förbannad över folks konsumtionsmönster och den ignorans som finns kring klädindustrin och hur det så ofta bara handlar om att tjäna pengar och hur människors värde och miljön hamnar så långt ner på prioriteringslistan. Så. Moving on…

wij-tradgardar-naturskyddsforeningen-stella-sews
foto Mikael Kalrot

Wij trädgårdar är ett underbart ställe norr om Gävle som jag verkligen rekommenderar dig att åka till om du är i krokarna. Efter workshopen åt vi en supergod lunch och gick sen en sväng i trädgårdarna, solen sken och det var en sån himla fin första höstdag. Jag kände mig väldigt hemma och undrade om någon skulle märka ifall jag flyttade in i ett växthus..

Tack Naturskyddsföreningen och alla som kom!

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.