5 snabba!

Julis fem bästa

Nä hösten är inte här än men vardagen brakar loss idag med full fart även om jag själv verkar befinna mig i nåt slags mellanland. Vill gärna sätta mig på soffan med kaffe och stickning men jobb och planer och listor kallar. Men innan det blev vardag så var det juli och sommarledighet. Sommaren blir ibland lite som i ett vakuum och den här inget undantag, här kommer några av de fina guldkornen jag tar med mig när vinden viner och regnet piskar.

1 Sovmornar och långa frukostar som får fortsätta länge efter att 5-åringen tröttnat, med flera koppar kaffe och stickning och långa samtal.

2 Färdigställda projekt! Jag hade som mål att inte börja något nytt utan göra klart och nu har jag två nya ullfavoriter att ha i höst!

3 Alla bad! En ångra aldrig ett bad, eller hur?

4 Min storasyster kom på besök och det var så mysigt och välbehövt.

5 Två veckors barnfritt, ja, det var rätt nice med att få göra exakt vad som föll mig in i två veckor men jäklar också så fint att få krama sin unge igen <3

Hur var din sommar?

1 thought on “Julis fem bästa”

  1. Sommar är för mig jobb och åter jobb. Turism och service är på högtryck och nu är hösten här i fjällen och en liten andningspaus innan jaktsäsongen med utländska jägare drar igång. Höst är återhämtning, nedvarvning och kontemplation. Älskar hösten. Så en fin sommar med många möten med människor och nu mest med dem som står mig nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.