5 snabba! Slow living

Nyårslöften

Så här på nyårsdagen funderar jag en del på det nya året (chockerande va?) Jag är inte så mycket för nyårslöften per se, men vissa saker kan ju vara kul att ha i åtanke under ett nytt år. Min lista över halvseriösa saker jag vill få till under året lyder:

1 lära mig att stå på händer.

2 springa lite oftare så att jag orkar några lopp. Jag tänker vårruset, midnattsloppet och så vill jag köra nåt lopp i skogen!

3 få en ny vardagsrätt. Jag fick Sofia Woods kokbok i födelsedagspresent och tänker spontant gärna nåt ur den.

4 sticka fler tröjor. Just nu har jag 4 stycken på kö och det vore ju nice att ha dem klara nästa vinter..

Lagom avancerade saker som ändå kräver lite effort. Sen har jag förstås en del jobbrelaterade mål, men de faller under en annan kategori.Hur resonerar du? Har du nyårslöften?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

2 thoughts on “Nyårslöften”

  1. Jag har inte löften specifikt, utan snarare en… ett system för önskad ordningssamhet som jag hoppas ska hjälpa att skjutsa på det jag faktiskt vill göra och sådant jag behöver för att orka och må fint. Lite så.

    Ska försöka ha bättre koll på livet så att färre saker slipper genom fingrarna på mig i onödan = ökar kvaliteten och lusten och orken? Kanske? Vi får se!

    1. åh men det låter väldigt klokt! Just att det är mycket onödigt som tar tid från det en verkligen vill göra, men börjar en väl tycker jag ofta att det föder (och göder..) en lust att fortsätta och göra ännu mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.