Slow living

Jullov

Vi firade jul i Stockholm men innan vi åkte hade vi två lediga dagar hemma. Lördagen bestod bland annat av besök på erikshjälpen där vi hittade både julklappar och påfyllning av tallrikar. Förra julen jobbade jag varje helg men i år har helgerna ägnats åt häng, julbakande och annat mys vilket har varit mer än ljuvligt.

Stockholmsdagarna var lugna och fyllda med slappande, stickande och kaffedrickande – som sig bör. När det vankades hemresa var dock varken 6-åringen eller morföräldrarna + moster sugna på att skiljas så nu spenderar jag några lata dagar hos min kille medan barnet härjar loss på skansen och blir bortskämd, perfekt så. Tanken är att jag både ska skriva klart skolarbete och jobba, men än så länge har jag mest kollat på tv och ätit pizzarester. Med andra ord, det enda rätta när en trött mamma får några dagar för sig själv.

Hoppas du har det fint och att lugnet infunnit sig hos dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.