Slow living

writers block, hösten och jullov

Jag har så många idéer! Uppslag till blogginlägg, bilder att instagramma, e-kurser jag vill skriva och workshops jag vill hålla. Jag kommer halvvägs och sen tar det stopp och då blir det inget och så går dagarna och så blir det helt plötsligt ännu svårare att få iväg nåt. Men det kanske kan få vara så ett tag?

Idag är det lördag och det här med att jag inte är med på någon julmarknad alls i år är något jag varje helgmorgon är väldigt glad för. Förra året jobbade jag fem helger på raken och när det väl vankades jullov var jag så trött att jag grät och var redo att säga upp mig. Svårt när en är egenföretagare…

pepparkakor-jul-slow-living

I år har vi långa mornar med kaffe, stickningar, pyssel, julbak men framförallt finns det lugn och ro. Det är också på helgerna som jag känner inspiration och har energi till alla idéer jag har och nu är jag så pepp på 2020 som jag tror kommer bli ett pangår!

Ett lagom rörigt inlägg men ibland behöver en kanske bara börja, köra och sen släppa det?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.