2020 utmaning Ett hållbart liv

Ett hållbart liv – köksklassiker

I mitt hem finns det en sorts glas i tre olika storlekar. Allt en önskar går att dricka ur dem (även skumpa, tro mig, jag har testat!). En vinkännare skulle säkerligen baxna om hen såg mina glas men jag har svårt att motivera att ha flera olika sorters glas som för det mesta bara står och samlar damm. Dessutom är de enkla att komplettera eftersom de är såna klassiker.

brunch-french-toast-apple-yolk

Samma sak med tallrikar och porslin. Länge hade jag bara just de här tallrikarna men efter att den fjärde tallriken gick sönder och jag inte hittade någon ny på ett par år(!) bestämde jag mig för att komplettera med blåvita och nu har jag så att vi kan bjuda in till middagar vilket jag gillar!

Det enda jag har helt udda av här hemma är kaffekoppar, de är alla olika även om ett par går i samma modell men å andra sidan är det bara jag i familjen som dricker kaffe så det är ingen rykande åtgång på dem…

Så för att summera månadens kökstema: rensa ut det du inte använder, ta hand om det du har och se till att ha sånt som lätt kan kompletteras och är i en klassisk stil du inte tröttnar så lätt på.

Hur ser det ut hemma i dina skåp?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.