Ett hållbart liv Hållbart företagande Slow living

Frukostlyx och stammishak

En av de bästa sakerna med att vara egenföretagare och student är såklart friheten att bestämma över sin tid. Ännu bättre är det väl när en har kompisar med exakt samma upplägg och tänk? Igår träffades jag och min kompis Jenny tillika ena halvan av trettiosjugrader på ett frukostmöte och avhandlade livets stora och små bekymmer, jobbsnack och planerande över Épis härliga frukostbuffé.

epi-gavle-egenforetagare-slowbusiness

Épi är ett supermysigt litet ställe med vegansk och ekologisk mat och fika. En bra liten oas att hänga på.

När jag bodde i Prag för många år sen hängde (och periodvis jobbade) jag på Globe Bookstore and Café vilket kändes mer som mitt vardagsrum än något hem någonsin gjorde. Jag saknar det verkligen och ser fram emot att åka dit snart igen. Har du något ställe du gillar att hänga på?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack

1 thought on “Frukostlyx och stammishak”

  1. Pingback: Mars fem bästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.