5 snabba!

Aprils fem bästa

Nejmen hej, det var inte igår. De senaste veckorna har varit så sjukt intensiva jobbmässigt att det inte har funnits tid till mycket annat. April gick i en rasande fart, var en märklig månad men bjöd på en del guldkorn…

1 ja men det bästa i april var de tio minutrarna vi stod nedanför mina föräldrars balkong och pratade. Jag träffade mina föräldrar + lillasyster i trapphuset på väl avvägt avstånd och det var så fint och så jädra sorgligt.

2 Vi firade påsk vilket var mysigt! Jag bakade en tårta som blev ful men god, vi la pussel och hade det allmänt härligt.

3 Att slumpen och ett blocket-köp gjorde att vi fick en rejäl utflykt och jag fick krama en gammal kompis jag inte sett på hur länge som helst.

4 Min kille fyllde 35 och vi firade med husvisning (nej vi köpte inte), food truck-lunch, häng på mitt bästa bageri och smarrig middag.

5 Slog försäljningsrekord deluxe : )

Hur var din april?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

2 thoughts on “Aprils fem bästa”

    1. Tack!! haha åh! <3 ja jag med egentligen så vet inte varför jag skulle hålla på så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.