5 snabba!

Aprils fem bästa

Nejmen hej, det var inte igår. De senaste veckorna har varit så sjukt intensiva jobbmässigt att det inte har funnits tid till mycket annat. April gick i en rasande fart, var en märklig månad men bjöd på en del guldkorn…

1 ja men det bästa i april var de tio minutrarna vi stod nedanför mina föräldrars balkong och pratade. Jag träffade mina föräldrar + lillasyster i trapphuset på väl avvägt avstånd och det var så fint och så jädra sorgligt.

2 Vi firade påsk vilket var mysigt! Jag bakade en tårta som blev ful men god, vi la pussel och hade det allmänt härligt.

3 Att slumpen och ett blocket-köp gjorde att vi fick en rejäl utflykt och jag fick krama en gammal kompis jag inte sett på hur länge som helst.

4 Min kille fyllde 35 och vi firade med husvisning (nej vi köpte inte), food truck-lunch, häng på mitt bästa bageri och smarrig middag.

5 Slog försäljningsrekord deluxe : )

Hur var din april?

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Loading Likes...

2 thoughts on “Aprils fem bästa”

    1. Tack!! haha åh! <3 ja jag med egentligen så vet inte varför jag skulle hålla på så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.