5 snabba!

Septembers fem bästa

Hade du en härlig september? Det hade jag. Det här är nog första året någonsin som jag välkomnat hösten med öppna armar, annars har jag alltid vägrat strumpor in i det längsta och gått och hoppats på att värmen ska återvända. Men inte i år. Jag grävde ivrigt fram mina stickade tröjor, planerade roliga jobbsaker, styrde upp kul saker och har framförallt spenderat så mycket tid jag kunnat utomhus. De saker som stod ut lite extra den här månaden var…

  1. Åh frukostklubben jag dragit igång med ett gäng företagskvinnor här i stan. Jag får duka upp och göra fint och så käkar vi god frukost och snackar och skrattar och har det så jäkla härligt. Tiden går alldeles för fort.
  2. Helgrutinen som inneburit långa dagar på lotten och speciellt den dagen då det var strålande sol och sommarvarmt. Vi gräver, grejar (min unge har ett väldigt on-going projekt med ett stort hål han gräver och gräver och vill aldrig åka hem) rensar och tar kaffepauser och äter lunch och pratar om livet och planerar nästa säsong.
  3. Förra hösten var det många förändringar för min plutt med bla förskoleklass och ja, vet ni att 6-år pratas ibland som lilla tonåren? Jo tack. Stundvis var det ganska slitigt för oss båda men den här hösten är det som att allt bara fallit på plats och det är en sån mysig harmoni hemma.
  4. Bondens marknad eller kanske Kajsas gröna då som är den enda jag handlar från. Vi testar nya grönsaker, hittar favoriter (bondbönor!) och sånt vi inte kanske köper igen (majrova).
  5. Jag var hos en kinesolog för första gången. Jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig, men gick dit med ett öppet sinne och kom kanske inte hem som en ny person, men det var väldigt givande och jag är så glad att jag gick.

Nu är det oktober och jag tror det kommer att bli en pang-månad! Hur var din september? Är du glad att hösten är här?

Ta hand om dig,

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.