Ett hållbart liv

Veckan som gick

Den här veckan har varit så knäpp. Jag vill inte veta hur många timmar screen time jag har eller hur ofta jag uppdaterat CNN. Samtidigt var det något annat som hängde över mig som ett mörkt moln och så var det visst tentavecka på det. Det har också varit en vecka med sol, morgonkaffe nästan varje dag med en fin vän och sen bytte jag soffa. Jag tänker att jag inte hinner eller prioriterar att blogga men jag gillar formatet och jag gillar att skriva. Vi har haft 7-årskalas och när min unge blev bjuden på kalas nu på söndag funderade jag i en halv minut vad jag skulle lägga tre barnfria söndagstimmar på innan det stod klart att jag såklart skulle ha en digital stickkurs. Ibland behöver man bara ha tålamod, saker har en förmåga att work themselves out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.