Hållbarhet Hållbart företagande

Håll Sverige rent – hela Sverige plockar skräp

Elin och jag

Dospace och Hildebrandt Sustainable Living (dvs jag) medverkade i hela Sverige plockar skräp idag. Vi hade valt ut ett område som heter Hemlingby här i Gävle och som är ett jättefint naturområde med bland annat flera spår, grillplatser och löp-/skidbacke. Vi var ett peppigt gäng företagare + familjer som slöt upp redo att fylla påsarna. Att det skräpas ner helt galet mycket är dessvärre ingen nyhet (och då är det ändå rätt bra rent i Sverige överlag) men så många cigarettfimpar, påsklämmor, plastbitar och kinderäggs-folie har plockats idag att jag blev argare och argare på folk. Sen kom Dospace-Elin till undsättning och sa åt mig att äta en korv eller två… <3

mushroom-flugsvamp-skog-forrest-nature-skräp

Att folk bara kastar skräp på marken eller bara lämnar det efter sig kommer jag aldrig att förstå men från och med nu känner jag att jag kommer ha noll skruppler för att säga till folk att de tappat något..

mushroom-flugsvamp-skog-forrest-nature-skräp

Vi var i alla fall ett härligt och glatt gäng idag som avslutade plockandet med korvgrillning. Tidningen kom också förbi och du kan läsa om det här!

Har du plockat nåt skräp idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.