Hållbart företagande

Hildebrandt Sustainable Living AB + Dospace = <3

Mitt företag har flyttat hemifrån! Från och med idag har jag min arbetsplats på Dospace i centrala Gävle. Här kommer du kunna hämta upp beställnigar från min butik, jag kommer att ordna en massa roliga event och det bästa av allt – är du också en företagare i Gävle som saknar ett schysst ställe att jobba på, vill nätverka med andra kreativa personer och känna pepp och få stöttning uppåt framåt så kan du få hyra en plats i mina(!) (just nu väldigt tomma….) stora rum!

Jag har en hel del events och grejer inplanerad och ja, såklart håller vi fortsatt avstånd, tvättar händerna, stannar hemma om vi nyser minsta lilla och glömmer inte att boka in spruta nummer 2.

dospace-kontor-gavle

Nu i september/oktober blir det bla stickkafé, klädbytar-AW och företagsfrukost – ska bli så kul! Jag kommer att ha en kalender här på hemsidan med all info, men saker händer fort just nu så jag uppdaterar så fort den är klar!

Har du några önskemål på events/workshops/föreläsningar etc, hojta!

Hoppas du är lika pepp på hösten som jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.