Hållbarhet

Hildebrandt Sustainable Living

Hej!

Här kommer en presentation av mitt företag och jag som står bakom det. För drygt två år sen så bodde jag i Stockholm med min då 2-åring. Mycket av min vakna tid spenderades på lokaltrafiken åkandes mellan jobb, förskola och hem. Det var stressigt och jag kände alltför ofta att jag jobbade långa dagar för att kunna bo i sthlm men att vår livsstil inte var hållbar och framför allt var den långt ifrån hur jag ville att mitt barn skulle växa upp. Att flytta och lämna stan bakom oss var inget stort eller svårt beslut, i alla fall kändes det inte så. I juli -16 bestämde jag mig för att vi skulle lämna stockholm och i början av oktober gick flyttlasset. Det var lite rörigt i början men mycket föll snabbt på plats.

Jag ville bort från stressen och långa avstånd och få mer tid till det som spelade någon roll. Jag ville se mitt barn växa upp och få tid tillsammans att leka, pyssla och bygga stora legobyggen. Jag var trött på att jobba på ett jobb där jag trivdes sådär bara för att kunna betala räkningarna.

Nu har det gått drygt 1.5 år sen vi flyttade och det är ett av de bästa besluten jag har tagit. Vi hade turen att få flytta in i ett nybyggt miljöbygge som ligger ett halvt stenkast från mitt kontor som jag delar med en god vän.

Hildebrandt Sustainable Living är mitt företag som vill att du ska kunna fokusera på det viktiga i livet. Att vi ska ha tid att lägga det som faktiskt spelar roll. Jag vill ha tid att leka med mitt barn. Ha tid att laga god och näringsrik mat. Att gå i skogen och plocka blåbär. Att inte jobba långa dagar. Att inte ha ett hem som kräver timmar av städning och undanplockning.

 

Vad gör då jag för att kunna ge dig det?

Hildebrandt Sustainable Living står på två ben. Ett för privatpersoner och ett för företag och jag jobbar med följande:

Jag hjälper privatpersoner

– att rensa och organisera i hemmet

– att investera i miljövänliga alternativ

Jag hjälper företag

– med föreläsningar om hållbarhet

– med miljövänliga lösningar

– kreativa workshops

 

Här på bloggen planerar jag att skriva om miljö i vardagslivet, dela med mig av råd och tips kring hur du kan leva miljövänligare, mina erfarenheter och hur jag använder en capsule wardrobe med mera! Jag hoppas du vill följa med! <3

/Stella

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.