Hemma hos oss

Small living – sladdgömma

I en liten lägenhet är det extra viktigt att var sak har sin plats för att inte skapa oreda. Jag är en ganska stor användare av min dator men har väldigt svårt för sladdar som ligger och skräpar*. Samma sak med mina trådlösa hörlurar som jag använder ganska ofta men inte tillräckligt ofta för att sladdarna behöver ligga framme hela tiden. Plus passen! De används inte så ofta de heller men jag vill ändå veta vart de är. sladd-forvaring-hildebrandt-compact-living-minimalism

Därför har jag gömt allt viktigt i en låda som står lättåtkomligt, inte är för stor men heller inte för liten.

sladd-forvaring-hildebrandt-compact-living-minimalism
Den snygga sladdsamlaren har jag fått i present.

sladd-forvaring-hildebrandt-compact-living-minimalism

* Jag har en extra datasladd på jobbet så jag behöver inte ladda så ofta hemma

Hur förvarar du tråksakerna?

/Stella

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

2 thoughts on “Small living – sladdgömma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.