slow fashion Slow living

Capsule wardrobe – Linneskjortan

Idag tänkte jag att jag skulle visa ett par favoriter ur min vår/sommar-kapsel. Jag har en svaghet för linneskjortor, så i min garderob finns det både en vit (dessvärre missfärgad, så jag har den främst när jag är på odlingslotten) en randig och en mörkblå. Nångång tänker jag att jag ska utöka skjortgarderoben med en grå, men vi får se när det blir av. 

Linne är ett underbart material att ha en sommardag och en snygg skjorta tycker jag att en alltid känner sig välklädd i!

linneskjorta-sustainable-fashion-capsule-wardrobe

Vad har du för sommarfavoriter?

/Stella

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.