Hållbart företagande

Ny månad, nya mål

Så var augusti här! Jag har varit tillbaka på jobbet ett par dagar och all planering för hösten som jag gjorde i början av sommaren är det nu dags att börja verkställa. Det är kurser som ska dra igång, föreläsningar som ska planeras och marknadsföras och så hoppas jag på en del roliga inredningsjobb.

Jag gillar att sätta olika mål, både för jobb och privat. För ett par månader sen gjorde jag tre olika mind maps; en med saker jag vill göra/mål för resten av det här året, en 1-årsplan samt en 5-årsplan(/drömmar!). 6 månader är inte jättelång tid så det är viktigt att det är realistiska saker men ändå sånt som kräver tid och engagemang. Mer om de planerna och drömmarna en annan dag, nu var det augusti jag pratade om! Jobbmässigt ska jag bland annat lansera ett par e-kurser lanseras men även några föreläsningar finslipas.

För mig är det viktigt att sätta genomföringsbara mål och när de är nerskrivna, göra en lista över allt som behöver göras och kanske framförallt när det ska göras för att jag ska kunna nå dem. Ett mål utan en plan är bara en dröm som någon klok en gång sagt och det stämmer verkligen!

Privat så har jag ganska nyligen börjat att springa, så jag har såklart ett litet mål där jag hoppas kunna nå.

Gillar du att sätta mål och har du några för hösten?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.