Hållbart företagande Slow living

Sammanfattning – Juli

Juli kan sammanfattas med tre ord; bad, jobb och stickning. Som egenföretagare är det inte alltid helt lätt att ta semester och koppla bort jobbet helt, dessutom gillar jag mitt jobb för mycket för att göra det så i år var sommaren en blandning mellan jobb och ledighet – vilket passar mig utmärkt!

lagenhet-heimstaden-gavle-inredning

Jag har lanserat min första e-kurs; sömnad för en zero waste vardag, gjort en väldans massa inlägg under #100daysofsustainableliving, planerat höstens alla sykurser och workshops, men också fixat i en lägenhet, samt allt det vanliga som ingår i att driva företag.

bad-sommar-sun-summer-semester

Men vi har också hängt på flera olika stränder runt om Gävle! Många var väldigt långgrunda vilket passade min kotte väldigt bra. Härligast var att bada i havet 🙂

stickning-knitting-ankerstroje-yarn

Höstens garderob har fyllts på lite, den gröna tröjan stickade jag i mitt favoritgarn och den får mig (nästan!) att se fram emot lite svalare dagar.

Hur var din sommar?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.