Slow living

En dag i Söderhamn

En av mina finaste vänner från Stockholmslivet är ursprungligen från Söderhamn och spenderade en del av sin sommar där, inklusive häromdagen då förskolan även var stängd – så vad passade bättre än att åka dit över dagen? loppis-second-hand-slow-living-soderhamn

Vi fikade, hängde i trädgården, åkte på megaloppis, åt vansinnigt god mat och sen fick jag plocka med mig så mycket bär jag ville. Skämdes nästan när vi åkte hem med 6(!) kilo men är superglad över krusbär, röda-och svarta vinbär. En sån lyx!

loppis-second-hand-slow-living-soderhamn

Det fanns verkligen ALLT på loppisen som var indelad i olika hus. Väldigt mycket som var väldigt petvänligt för en snart 5-åring så nästa besök får bli barnfritt 😉soderhamn-mansens-krukor-slow-living

I butiken Månses design (där vi åt lunch) fanns det väldigt mycket fint. Jag är väldigt specifik med mina kaffekoppar och hittade en perfekt att ha på jobbet. Jag är inte mycket för souvenirer (nähä?! 😉 ) men bruksföremål med fina minnen har jag gärna ett par av. soderhamn-mansens-krukor-slow-living

Det var verkligen en underbar dag, tack Karin med familj <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.