Hållbart företagande

Hållbart näringsliv Gävle – Furuvik havsbad

Igår var jag på en nätverksfrukost med Hållbart näringsliv Gävle som jag är (stolt!) medlem i. Frukosten var på Furuviks havsbad som ligger bara en kort tågresa från Gävle central.

hallbart-naringsliv-gavle-furuvik-havsbad

Morgonen bestod förutom av uppdateringar inom nätverket, god frukost (fast där tycker jag de har en del hållbarhetstänk kvar att göra. När det är skördetid i Sverige känns det fånigt med importerad paprika och ananas..) men även en kort men superintressant föreläsning av Caroline Strindmar, en mycket imponerande kvinna! Vi fick även se hur Furuvik jobbar med hållbarhet och det var kul att höra att deras sockervadd (som mitt barn åt för första gången för ett par veckor sen) är gjort av ekologiskt socker. hallbart-naringsliv-gavle-furuvik-havsbad hallbart-naringsliv-gavle-furuvik-havsbad hallbart-naringsliv-gavle-furuvik-havsbad

De här fina husen lämnar snart havsbadet och flyttar vidare till skidbacken här i närheten under vintersäsongen, så smart!

hallbart-naringsliv-gavle-furuvik-havsbad

Kan tänka mig att det är ljuvligt att spendera ett par dagar här under sommaren. Sen åkte jag hem full av inspiration! Morgonen och framförallt föreläsningen gav mig den energi och positivitet som jag kände valresultatet tagit.

Hoppas du har en fin dag!

ps. klicka gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av inlägg du gillar och vill läsa mer om! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.